Fotoradionice za mladeIzložbe fotografija mladihDržavno natjecanje u fotografijiMeđunarodni fotografski doživljaj baštineProgrami za voditelje
Natječaji za mladeOstali natječaji
Izložbe u Umjetničkom paviljonu u ZagrebuHrvatska fotografija 2007.Hrvatska fotografija 2008.Hrvatska fotografija 2009.Tematske izložbeMeđunarodna izložba dječjeg likovnog stvaralaštva Lidice
Publikacije iz provedenih programa za mladeBiblioteka Hrvatski fotografiKatalozi natječajnih izložabaKatalozi tematskih izložaba
O savezuUstrojČlaniceNagrade i priznanjaDokumenti SavezaFIAPKontaktLinkovi


NovostiAktualnoUvjeti korištenjaImpressumProgrami za mladeNatječajiIzložbePublikacijeO nama

Izložba fotografija ´Tragom Petra Hektorovića´

Muzej vučedolske kulture u Vukovaru, Hrvatski fotosavez, OŠ Petra Hektorovića Stari Grad i OŠ Jelsa pozivaju vas na otvorenje izložbe fotografije "Tragom Petra Hektorovića", u Muzeju vučedolske kulture u Vukovaru, u petak 1. rujna 2017. u 18 sati.

 

Izložba "Tragom Petra Hektorovića" rezultat je fotoradionice za mlade koju je Hrvatski fotosavez priredio 2016. godine u suradnji s Osnovnom školom Petra Hektorovića Stari Grad i Osnovnom školom Jelsa. 

Sudionici fotoradionica bili su učenici osnovnih škola: Marijana Buratović, Đoana Marija Deletis, Noemi Dužević, Marta Grabić, Dora Makjanić, Ana Milatić, Marta Miloš, Pia Miloš, Lorena Novak, Benjamin Peronja, Zara Radonić, Korina Stančić i Josipa Tepić.

Fotoradionicu je vodila Zlata Medak, voditeljica programa Hrvatskog fotosaveza za mlade, a suradnici su bili Predrag Bosnar, tajnik Hrvatskog fotosaveza, Vinko Tarbušković, učitelj i Katija Barbić, učiteljica.

Mladi su autori u trodnevnoj fotoradionici slijedili put Petra Hektorovića opisan u "Ribanju i ribarskom prigovaranju", na Hvaru, Braču i Šolti istraživali i bilježili slikovne senzacije, a osobitu pozornost posvetili su Dvorcu Petra Hektorovića, odnosno samom Starom Gradu na Hvaru.


Fotoradionice ZAGREB IZA

Zagreb, Vinogradska 14

Pokladni običaji Cetinske krajine
Izložba ´Međunarodni fotografski doživljaj baštine 2017.´

Rovinj, Photo Art Gallery Batana, Trg brodogradilišta 2; otvorenje 28. listopada 2017.

Izložba fotografija ´Tragom Petra Hektorovića´

Muzej vučedolske kulture, Vukovar; otvorenje: petak 1. rujna 2017. u 18 sati